Zastřešením terasy získáte nový rozměr vašeho bydlení

Zastřešením terasy získáte nový rozměr vašeho bydlení

Zvažujete možnost zastřešení vaší obytné terasy, ale stále jste se jaký materiál zvolit? Představujeme vám skvělý materiál, který je stálý, odolný a univerzální pro zastřešení terasy, vytvoření garážového stání i dalších přístřešků.

Tímto materiálem jsou kvalitní profily z hliníkových slitin. Hliníkové pergoly, zastřešení teras na míru a další přístřešky vyrábí česká společnost ALcentrum s.r.o..

Proč vybrat společnost ALcentrum?

Nejen podpora české společnosti, ale navíc získáte ověřeného dodavatele vaší hliníkové pergoly. Společnost Alcentrum s.r.o. vyrábí hliníkové přístřešky již více než deset let

Velice důležitým je pro nás také zákaznický servis, tedy nejen výroba, ale i další služby, které svým klientům poskytujeme. Opravdu důležitou součástí každého obchodu je pro nás individuální domluva s každým zákazníkem.

Naše hliníkové přístřešky jsou vhodné pro velice širokou základnu zákazníků.

Ve srovnání s naší konkurenci vypracujeme grafický návrh včetně předběžné kalkulace zdarma, rozhodnete-li se pro zastřešení terasy z naší dílny.

Využití hliníkové pergoly

Hliníkovou pergolou vytvoříte velice příjemný mezičlánek mezi domem a zahradou pro relaxaci, pro posezení s přáteli či pro hry Vašich dětí i za nepříznivého počasí.

Hliníková konstrukce - jaké výhody nabízí?

Hliníková pergola má řadu výhod:

  • má elegantní a moderní vzhled
  • vytvoří prostor pro relaxaci, pro posezení s přáteli a hry vašich dětí za každého počasí
  • ochrání před nepříznivými povětrnostními vlivy a nadměrným sluncem
  • je bezúdržbová a nehořlavá
  • díky použitým materiálům má téměř neomezenou životnost
  • je stabilní a pevná
  • její montáž je velice snadná a nevyžaduje stavební povolení

Produktové řady hliníkových pergol

  • Hliníkové pergoly řady ECO

Mezi zákazníky velice oblíbené hliníkové pergoly ECO jsou cenově nejdostupnější variantou. Na výběr máte z 15 různých rozměrů a odstínu sněhově bílá.

·     Hliníkové pergoly řady PROFI

Hliníková pergola PROFI je cenově střední varianta, ve 20 standardních rozměrech, v odstínu sněhově bílá nebo antracit hladký, případně dekor na přání ve 2 variacích bez nebo s montáží.

  • Hliníkové pergoly řady DELUXE

Hliníkové pergoly DELUXE patří k našim nejluxusnějším provedením. Navíc jsou opatřeny bezpečnostním sklem, zesílenými profily a střešními lištami v barvě pergoly.

Pořiďte si i vy hliníkovou pergolu

Našim zákazníkům poskytujeme mnohaleté zkušenosti ve výrobě hliníkových přístřešků. Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme s výběrem a realizací stavby hliníkové pergoly.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy